Alle info voor de wedstrijd RAFC-AZ

 We nemen het op donderdag 29 augustus, om 19u30, in het Koning Boudewijnstadion op tegen AZ Alkmaar in de terugwedstrijd van de Play-off ronde. Deze terugwedstrijd beslist wie zich plaatst voor de groepsfase van de Europa League.

Voor onze B2B partners hebben wij 4 vakken voorbehouden in de hoofdtribune. Hieronder vinden jullie alle praktische info met betrekking tot de aankoop van seats, catering en parking. 

Wat zijn de prijzen van tickets voor onze business seathouders? 

I. Erevak met catering (Tribune 1) : 105 euro (excl. BTW)

Deze formule bevat een seat in het erevak, een drankenforfait (frisdrank, bier en huiswijnen) en food street concept. Deze formule start 2.00u voor aanvang van de wedstrijd tot 1.00u na de wedstrijd. 

Reserveren? Toppartners hebben voorrang tot vrijdag 12.00u voor deze formule. Vanaf vrijdag 14.00u kan u als seathouder ook intekenen op deze formule. Wees er snel bij en contacteer europa@rafc.be. Uw tickets worden door ons hospitality team opgestuurd.

II. Vak C / D (Tribune 1): 25 euro (excl. BTW)

Een business ticket op de hoofdtribune bedraagt 25 euro (excl. BTW) voor de vakken C en D. 
Deze tickets kan iedereen (ook seathouders) vanaf nu via ons hospitality platform aankopen en zullen uiterlijk de dag van de wedstrijd beschikbaar zijn in uw account. 

U kan voor deze wedstrijd enkel aanduiden in welk vak u wenst te zitten en het aantal seats. RAFC zal manueel de plaatsen toewijzen en jullie naast elkaar plaatsen. Let op! Alles verloopt via facturatie, deze zal verstuurd worden de week na de wedstrijd. 

Het Koning Boudewijnstadion laat niet toe om de cashless kaart te gebruiken, maar wij hebben een oplossing uitgewerkt met Bevers zodat iedereen F&B met jetons kan betalen. Jetons kunnen in het Koning Boudewijnstadion aangekocht worden. Ook reeds aangekochte jetons blijven gelden.
Na ons Europees avontuur kunnen, tijdens onze eerstvolgende thuiswedstrijd op de Bosuil, jetons terug ingeruild worden. Het tegoed wordt toegevoegd op uw cashless kaart. 

LET OP! Jetons die verkocht worden op Parking C gelden NIET in het Koning Boudewijnstadion.

Hoe kan ik een parkingplaats reserveren?
Een parkingplaats voor het stadion reserveren is mogelijk door contact op te nemen met europa@rafc.be. Deze worden door ons team manueel toegevoegd in uw iXpole account. Let op, ook hier werken we ook met first come, first served. 

Moet ik mijn tickets afprinten? 
Ja, ieder ticket (toegangsticket / parking) dient afgeprint te worden. Zonder ticket heeft u geen toegang tot het stadion. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *