J&T Autolease verlengt partnership RAFC

Dimitri Huygen (Business & Communication Manager RAFC), Koen Claesen (CEO Van Mossel België) & Gerald Vanmaele (Marketing Manager J&T)

Voor het derde seizoen op rij is J&T Autolease onze expert in leasing. Vorige maand werden de leasecontracten vernieuwd en kregen de medewerkers van RAFC de sleutels van hun nieuwe auto overhandigd.

J&T Autolease is onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep die in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid is tot een topspeler binnen de Nederlandse automotive. In België was Van Mossel vooral actief met leasingactiviteiten. Begin 2019 startte Van Mossel België onder leiding van CEO Koen Claesen een overnameoffensief van dealerbedrijven zoals bijvoorbeeld de dealergroep GMAN uit regio Antwerpen, maar ook in de provincies Limburg en Vlaams Brabant kreeg de groep ondertussen een stevige voet aan de grond. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur.

Marketing manager én trouwe Antwerpfan Gerald Vanmaele: “De Van Mossel Automotive Groep is de laatste jaren sterk gegroeid en al zeker in België. Daarin zien we grote gelijkenissen met RAFC, dat ook op korte tijd enorm grote stappen heeft gezet, zowel sportief als wat infrastructuur betreft. We zijn dus partners die zich in elkaar kunnen herkennen!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *