Laatste praktische informatie RAFC-Plzen!

Business Tickets (vak C / D / Erevak)

Ieder ticket moet afgeprint worden. E-tickets op de GSM kunnen niet gescand worden aan het stadion. Indien u geen ticket heeft, krijgt u geen toegang tot het stadion.

Uw tickets worden vanaf morgen (woensdag) om 12.00u beschikbaar gesteld in uw iXpole account.

LET OP! Het is absoluut niet toegestaan om zich met tickets in het centrum van Brussel te begeven. In samenspraak met de politie dienen supporters zich rechtstreeks naar het stadion te begeven. Stadion opent om 17.30u Het Koning boudewijnstadion opent zijn deuren om 17.30u. Vanaf dan hebben alle supporters toegang tot het stadion. In de Hospitality ruimte wordt een all-in formule toegepast voor diegene die dit pakket gereserveerd hebben. In alle andere vakken werken we met jetons. Deze kunnen aangeschaft worden aan de kassapunten. 

Parking

Indien u een parking heeft genomen voor het Koning Boudewijnstadion, heeft u toegang via de Marathonlaan.LET OP! Aan de parking worden uw inkom tickets ook reeds gescand. Houd deze dus klaar bij aankomst aan de ingang van de parking! 

Stadion opent om 17.30u

Het Koning boudewijnstadion opent zijn deuren om 17.30u. Vanaf dan hebben alle supporters toegang tot het stadion. In de Hospitality ruimte wordt een all-in formule toegepast voor diegene die dit pakket gereserveerd hebben. In alle andere vakken werken we met jetons. Deze kunnen aangeschaft worden aan de kassapunten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *