Praktische informatie RAFC – Viktoria Plzen

Het is zover! Sinds gisteren kennen we onze Europese tegenstander voor de 3e voorronde van de Europa League. We nemen het op donderdag 8 augustus in het Koning Boudewijnstadion op tegen Viktoria Plzen om 19.30u 

RAFC heeft 3 vakken voorbehouden in de hoofdtribune. Hieronder vindt u alle praktische info met betrekking tot de aankoop van seats, catering en parking. 

U kan voor deze wedstrijd enkel aanduiden in welk vak u wenst te zitten en het aantal seats. RAFC zal manueel de plaatsen toewijzen en jullie naast elkaar plaatsen. 

I. Erevak met catering (Tribune 1) : 105 euro (excl. BTW)

De hospitality mogelijkheden in het Koning Boudewijnstadion zijn beperkt. Maar, samen met B-verse, hebben we hier een oplossing uitgewerkt met een food street concept voor een beperkt aantal personen. Deze formule bevat een seat in het erevak, een drankenforfait (frisdrank, bier en huiswijnen) en food street concept. Deze formule start 2u voor aanvang van de wedstrijd tot 1u na de wedstrijd. 

Reserveren? Hier werken we met first come, first served. Wees er snel bij en contacteer europa@rafc.beUw tickets worden door ons hospitality team opgestuurd.

II. Vak C / D (Tribune 1): 25 euro (excl. BTW)

Een business ticket op de hoofdtribune bedraagt 25 euro (excl. BTW) voor de vakken C en D. 
Deze tickets kan u aankopen via ons hospitality platform en zullen maximaal 48u na bestelling beschikbaar zijn in uw account. Let op! Alles verloopt via facturatie, deze zal verstuurd worden de week na de wedstrijd. 

Het Koning Boudewijnstadion laat niet toe om de cashless kaart te gebruiken, maar wij hebben een oplossing uitgewerkt met Bevers zodat iedereen F&B met jetons kan betalen. Jetons kunnen reeds aangekocht worden aan onze kassapunten tegen Waasland-Beveren of ter plaatse in het Koning Boudewijnstadion. Na ons Europees avontuur kunnen, tijdens onze eerstvolgende thuiswedstrijd op de Bosuil, jetons terug ingeruild worden. Het tegoed wordt toegevoegd op uw cashless kaart. 

Hoe kan ik een parkingplaats reserveren?

Een parkingplaats voor het stadion reserveren is mogelijk door contact op te nemen met europa@rafc.be. Deze worden door ons team manueel toegevoegd in uw iXpole account. Let op, ook hier werken we ook met first come, first served. 

Moet ik mijn tickets afprinten? 

Ja, ieder ticket (toegangsticket / parking) dient afgeprint te worden. Zonder ticket heeft u geen toegang tot het stadion. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *