Eerst en vooral willen wij al onze business community leden veel sterkte wensen in deze moeilijke periode. Royal Antwerp F.C. voelt net als jullie de economische druk op een bedrijfsstructuur. Maar als oudste club van België willen we ons sterk maken en jullie ondersteunen om deze crisis door te komen. 

Reeds twee weken loopt de steunactie voor onze business community, waarin we warme initiatieven van business community leden in the picture zetten voor ons gehele netwerk via mail, website & sociale media. We kregen enorm veel respons van onze community waardoor er ook deze week weer heel wat initiatieven op onze radar verschenen:  

RAFC ONDERSTEUNT INITIATIEVEN BUSINESS COMMUNITY

Michaël Schouwaerts, lid van onze business-club en met Sportoase seathouder bij Royal Antwerp F.C. moesten vanaf 13 maart noodgedwongen hun 16 vestigingen fysiek sluiten. Sinds die sluiting besloot Sportoase alle abonnementen te bevriezen, zodat de doorlopende betalingen meteen stopgezet werden.

Daarnaast wil Sportoase zoveel mogelijk mensen aan het sporten houden tijdens deze periode. Daarom lanceerden ze vorige week Sportoase TV, een gezondheidskanaal dat kosteloos beschikbaar is voor iedereen. Je kan op het kanaal tips vinden van onder meer Sofie Goos en Sonja Kimpen.

Ook als club vinden we het belangrijk dat al onze supporters blijven sporten. Daarom lanceerden wij onlangs onze Royal Antwerp Fit Club op STRAVA, waarin je al je sportactiviteiten kan registreren en vergelijken met andere supporters. Het lijkt ons een geweldige combinatie: tips & tricks via Sportoase TV om dan al je activiteiten te registreren via onze Royal Antwerp Fit Club. Veel succes en bedankt Michaël en het Sportoase-team! 

Deze crisis treft iedereen in onze samenleving hard, en ook de kleine ondernemers. Daarom heeft Ludo Van Campenhout het initiatief genomen om een uniek kunstwerkje te koop aan te bieden om hiermee een platform te financieren ter promotie van onze lokale economie. Het werkje is afgeleid van het originele kunstwerk gemaakt door Yan Shufen dat staat te schitteren in het Centraal Station.

Dit kunstwerk bevat een aantal belangrijke symbolen: de hand, waarin je ook een duif kan zien en een roos wat al 500 jaar onderdeel maakt van ons stadswapen. Het werk is gemaakt uit hoogwaardig porselein, van zeer hoge kwaliteit…. en in de juiste kleuren. Indien u mee de hand wilt reiken om kleine ondernemers rechtop te helpen, kan u mailen naar ludovoorantwerpen@gmail.com voor meer info.

Armand Huylebroeck, lid van onze business club en seatholder bij Royal Antwerp Football Club, levert met Van Wauwe kwalitatieve materialen voor renovatie- en bouwprojecten.

Vorige week lanceerden zij een campagne om hun steentje bij te dragen tijdens de corona crisis. Iedereen die een project realiseerde of zal realiseren met materialen van Van Wauwe kan een foto van hun project insturen. Voor elke reglementaire  inzending stort Van Wauwe €8 door aan het UZA Foundation om zo de zorgsector te steunen. Dankjewel voor dit prachtige initiatief Van Wauwe! 

Ontdek de wedstrijd via: https://www.facebook.com/vanwauwe/

Of stuur jouw project meteen in via: https://forms.gle/M714BeJjAexf4cfw6

Stefaan Provo is business seat holder bij Royal Antwerp Football Club en managing partner bij Steady Agency. Het marketing-, sales- en eventbureau ondersteunt essentiële sectoren zoals de medische- en de retailsector. Van toegang begeleiding tot het aanvullen van rayons in verschillende supermarkten. Veel werknemers van Steady Agency staan dag in dag uit in de vuurlinie. Bedankt voor jullie moed en inzet! 

Interim- en selectiekantoor Go4Jobs stond begin februari nog op onze eerste ‘Antwerp jobbeurs’.

Deze week kregen alle werkende uitzendkrachten en klanten een kaartje in de bus. Op deze manier wil Go4Jobs iedereen een hart onder de riem steken tijdens deze periode. Mooi initiatief!  

VINCI Energies heeft, net als Royal Antwerp F.C., een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Dat uit zich enerzijds in het recent vernieuwen van hun partnership met de club tijdens deze moeilijke periode, anderzijds in hun VINCI Fonds. Het VINCI Fonds steunt al sedert 2012 organisaties die een sociaal en maatschappelijk doel nastreven en zo de strijd voeren tegen elke vorm van uitsluiting van mensen binnen onze samenleving.

VINCI Energies mobiliseert zich om diegenen die in de eerste lijn betrokken zijn bij de strijd tegen het coronavirus te steunen door een bijkomend bedrag vrij te maken in hun fonds. Zo bieden zij rechtstreeks financiële steun aan de ziekenhuissector, de gezondheids- en sociale diensten en de scholen. Bedankt VINCI Energies! 

100% hygiëne is een must, en zeker in deze tijden. Onze partner DESCROES breidde onlangs zijn dienstverlening uit met corona-desinfecties in kantoren, industriële gebouwen, winkels, schepen, …

Een interventie van het professioneel ontsmettingsteam zorgt voor een effectieve en efficiënte oplossing van het virusprobleem. 

Descroes tracht om alle ruimtes professioneel te bevrijden van het virus. Daarnaast maakt het ze virusvrij met een doorgedreven ontsmetting en schoonmaak, uitgevoerd tot in de kleinste details.Jeroen De Wolf en z’n LekkerZoet zijn al jaren fanatieke supporters van onze prachtige club. Ook zij konden de warme initiatieven van onze supportersclub Antwerp Dynamite, die de voorbije weken passeerden op onze sociale mediakanalen, wel smaken.

Het inspireerde LekkerZoet om samen met supportersclub Antwerp Dynamite 2000 gratis ‘bubble wafels’ te gaan bakken voor het personeel van het UZA. Hun ‘foodtrailer’ draaide voorbije woensdag volle toeren op de parking van het UZA in plaats van werkloos op de oprit. Om onze liefdevolle kleuren te promoten werd er gekozen voor aardbeien en slagroom als beslag. Wij willen LekkerZoet & Antwerp Dynamite bedanken voor dit prachtig initiatief! 

Louis Ballegeer, CEO van EasyLife & business seat houder bij Royal Antwerp F.C., is met z’n Antwerps dienstenchequesbedrijf EasyLife verspreid over heel Vlaanderen. Ook EasyLife gaat de corona crisis te lijf en wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen aan het werk blijven. Zo kunnen ze ouderen helpen met de schoonmaak van hun woning.

Dit moet uiteraard op een verantwoorde manier gebeuren. Daarom verdeelde EasyLife meer dan 1500 ‘care packages’, onder hun huishoudhulpen met daarin mondmaskers, alcogels, handschoenen en instructies om veilig te werk te gaan. Die instructies kan je trouwens hier raadplegen. 

Ook Niels Verwimp van URG Technologies verlengde recent z’n business seats. URG Technologies, een IT-recruteringskantoor, blijft in deze moeilijke periode hun klanten bijstaan met advies en expertise via video calls.

Dat doen ze aan scherpere tarieven dan voordien om zo ook hun steentje bij te dragen aan deze economisch moeilijke periode voor bedrijven en organisaties. Bedankt Niels! 

Peter Huybrechts van Titan Cargo twijfelde niet wanneer we hem de vroegen ons te helpen met onze actie voor abonnees ouder dan 75 jaar.

Een ‘care package’ met daarin voedsel, merchandise e’n mondmaskers werd door supportersclub ‘Antwerp Dynamite’ in samenwerking met de club afgeleverd bij de 75+’ers. Titan Cargo schonk zo’n 200 mondmaskers voor deze actie.

Bedankt! 

 

Advocatenkantoor Quorum draagt solidariteit, net als Royal Antwerp Football Club, hoog in het vaandel. Daarom bieden zij hun diensten vandaag aan aan een solidariteitsprijs. Een geste naar bedrijven die het vandaag financieel moeilijk hebben.

Ze verlengde ook vorige week hun abonnementsformule & Business Club lidmaatschap naar volgend seizoen bij Royal Antwerp F.C. Solidariteit en loyaliteit, bedankt Davy Gorselé, bedankt Quorum!  

 

Het Protime van leading man Peter s’Jongers stond in februari nog mee op onze eerste Antwerp Jobbeurs.

Protime schonk voorbije week maar liefst 26 laptops aan kwetsbare gezinnen zodat ook deze gezinnen digitaal kunnen blijven communiceren met hun naasten.

 

Bart Vandendooren en z’n Gourmet Invent voorzien onze Diamond Bar en loges van gastronomisch plezier bij thuiswedstrijden.

Voorbije week engageerde Gourmet Catering zich tot het mobiliseren van een ‘noodkeuken’. Aangezien het zorgpersoneel van verschillende ziekenhuizen geen middageten meer kon verkrijgen via het ziekenhuis, sprong Gourmet Catering in de bres. Geweldig initiatief! 

Ons Business Club lid Jan Kegels brengt met z’n cateringbedrijf Jean Sur Mer Noordzeelekkers op culinair niveau.

Normaal doorkruisen hun food trucks het hele land om hun lekkers aan te bieden op events. Maar vanaf deze week kan jij thuis ook genieten van culinaire visgerechten. JSM levert doorheen heel Vlaanderen: https://www.jeansurmer.be

JOUW BEDRIJF IN DE PICTURE ZETTEN? 

Onderneemt uw bedrijf ook een initiatief, laat het ons weten via business@rafc.be.

Royal Antwerp F.C. hoopt jullie bedrijven op deze manier nog wat meer in the picture te zetten in deze moeilijke periode.