Een voltreffer voor al je zintuigen!

Work hard, play hard. Stevig werken, stevig genieten. Dat is waar het in het voetbal om draait. De beloning volgt op noeste arbeid. Dat geldt niet alleen in het voetbal. Ook Roger van Damme en zijn team van Désirée zitten op deze (rood-witte) lijn.

Roger en zijn team werkten twee jaar lang aan een volstrekt uniek concept dat letterlijk al je zintuigen bespeelt. Het lezen van deze zin doet je al zin krijgen? Terecht, want…

Deze exclusieve cadeaudoos verwent de zoetebek met Désirée Sweets en luxe chocolade (set van 2) en de koffiefanaat met een  set van 10 capsules Koffie Classico, uiteraard op basis van zelf geselecteerde bonen van de allerbeste kwaliteit, met bijhorend servies (koffiekan en koffietas met onderbord van Serax by Roger van Damme).

Om het aroma compleet te maken bevat de giftbox ook een luxe geurkaars. De neus wordt geprikkeld door de overheerlijke geur van pannenkoeken, biscuits, lacquemants en macarons en het hart wordt verwarmd!

Wat men noemt, een uitgebalanceerde én volledige veldbezetting! Want ja, de ploegfoto van RAFC maakt de giftbox natuurlijk helemaal af!

Klinkt als de ultieme ontspanning en onthaasting? Voor de die-hards gaan Roger van Damme en Désirée nog een stapje verder en bieden ze een “afzondering” aan naar Château de Vignée, in de Naamse Ardennen! Lekker scoren, noemen we dat.

Prijs giftbox:  €125  incl BTW, bestel hier.

Prijs giftbox met hotelovernachting voor 2 personen (inclusief ontbijt en gebruik wellnessfaciliteiten) in Château de Vignée: €285 incl BTW, bestel hier.

De giftbox wordt gratis binnen de week thuisbezorgd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Een voltreffer voor al je zintuigen!

Work hard, play hard. Stevig werken, stevig genieten. Dat is waar het in het voetbal om draait. De beloning volgt op noeste arbeid. Dat geldt niet alleen in het voetbal. Ook Roger van Damme en zijn team van Désirée zitten op deze (rood-witte) lijn.

Roger en zijn team werkten twee jaar lang aan een volstrekt uniek concept dat letterlijk al je zintuigen bespeelt. Het lezen van deze zin doet je al zin krijgen? Terecht, want…

Deze exclusieve cadeaudoos verwent de zoetebek met Désirée Sweets en luxe chocolade (set van 2) en de koffiefanaat met een  set van 10 capsules Koffie Classico, uiteraard op basis van zelf geselecteerde bonen van de allerbeste kwaliteit, met bijhorend servies (koffiekan en koffietas met onderbord van Serax by Roger van Damme).

Om het aroma compleet te maken bevat de giftbox ook een luxe geurkaars. De neus wordt geprikkeld door de overheerlijke geur van pannenkoeken, biscuits, lacquemants en macarons en het hart wordt verwarmd!

Wat men noemt, een uitgebalanceerde én volledige veldbezetting! Want ja, de ploegfoto van RAFC maakt de giftbox natuurlijk helemaal af!

Klinkt als de ultieme ontspanning en onthaasting? Voor de die-hards gaan Roger van Damme en Désirée nog een stapje verder en bieden ze een “afzondering” aan naar Château de Vignée, in de Naamse Ardennen! Lekker scoren, noemen we dat.

Prijs giftbox:  €125  incl BTW, bestel hier.

Prijs giftbox met hotelovernachting voor 2 personen (inclusief ontbijt en gebruik wellnessfaciliteiten) in Château de Vignée: €285 incl BTW, bestel hier.

De giftbox wordt gratis binnen de week thuisbezorgd.